1. Home
  2. Claes & Zonen
  3. Over ons

Over ons

Over ons

Claes & Zonen is al meer dan 65 jaar een begrip voor eigenaars van Mercedes-Benz personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Al vanaf de jaren ’50, sinds de oprichting door André Claes, heeft de groep hetzelfde gezamenlijke doel: klanten op hun wenken bedienen en een glimlach bezorgen wanneer ze genieten van hun ster.

Bij Claes & Zonen staat de klant altijd centraal: van advies, tot beschikbare stock en service na verkoop. En dat in de drie concessies in Sint-Truiden, Tienen en Tongeren.


Uw erkend Certified dealer

Sinds 2001 kan u bij erkend concessiehouder Claes & Zonen terecht jonge tweedehandswagens van Mercedes-Benz. Claes & Zonen kreeg de primeur in België om deze wagens aan te bieden, eerst in Sint-Truiden, daarna ook in Tienen en Tongeren.

Mercedes-Benz Certified kent de historiek van elke wagen: kilometerstand, onderhoud, eerste inschrijvingsdatum etc. alle informatie van het voertuig is gekend.

Vanzelfsprekend beschikt elk voertuig over een onderhoudsboekje, Car-Pass en alle benodigde documenten. Daarnaast geniet u ook altijd van 2 jaar garantie op uw nieuwe wagen.

 


Eigen service na verkoop

Kies uw nieuwe Mercedes-Benz uit ons ruim aanbod van eersteklas tweedehandsvoertuigen. En of u nu een directiewagen, fabriekswagen, demonstratiewagen of een andere jonge tweedehandswagen kiest, alle tweedehandswagens van Mercedes-Benz kunnen uiteraard beroep doen op onze eigen service na verkoop. Indien u in onze huidige voorraad online niet meteen uw gewenste wagen vindt, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze commercieel afgevaardigden helpen u graag in uw zoektocht naar de Mercedes-Benz van uw dromen.


Team

Sint-Truiden

Frank Tulleners

Certified Sales manager

Frank.tulleners@claesenzonen.be

011 69 76 50

 

Niki Vandendijck

Commercieel afgevaardigde

Niki.vandendijck@claesenzonen.be

011 69 76 52

 

Tienen

Glenn Lambert

Commercieel afgevaardigde

Glenn.lambert@claesenzonen.be

016 78 15 88

 

Tongeren

Stephan Philtjens

Commercieel afgevaardigde

Stephan.philtjens@claesenzonen.be

012 26 08 08

 

Chris Liebens

Commercieel afgevaardigde

Chris.liebens@claesenzonen.be

012 26 08 08

 

Favorieten ()Vergelijken ()Uw Selectie  ()011/69.76.50ContactLocatie & openingsuren